Αναστασία Τουρούτογλου

Εδώ μπορεί να μην τους αναγνωρίζουμε τόσο εύκολα, αλλά στις Η.Π.Α., για ένα φεγγάρι, ο ράπερ Tyga με τη γνωστή από το reality Keeping Up with the Kardashians Kylie Jenner υπήρξαν ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια του κοινού.

Οι δυο τους χώρισαν μέσα στον φετινό Μάιο, ύστερα από 2 χρόνια σχέσης, το μεγάλο όμως πρόβλημα είναι ότι κάποιος διέρρευσε στο ίντερνετ (και μάλιστα στο επίσημο site του Tyga) ένα προσωπικό τους sex tape, που, παρά τη μικρή του διάρκεια και τη μόλις μισή ώρα που έμεινε online, έχει ήδη προξενήσει σούσουρο στο αμερικάνικο mainstream.

Το πώς ακριβώς ανέβηκε παραμένει άγνωστο, αρκετοί πάντως υποψιάζονται τον ίδιο τον Tyga: δεν είναι μόνο ότι το ζευγάρι δεν χώρισε φιλικά, αλλά και παλιότερες δηλώσεις του, όταν ζητούσε 10.000.000 δολάρια για να γυρίσει ένα sex tape με την Kylie Jenner. Η υπόθεση είναι όμως και νομικά περίπλοκη, αφού η Jenner έκλεισε τα 18 πέρυσι τον Αύγουστο -επομένως, αν η ταινία προέρχεται από παλιότερο στάδιο της σχέσης της με τον Tyga, είναι ανήλικη.

{youtube}b-J95fYuVz4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured