Αναστασία Τουρούτογλου

Μέχρι το τέλος της θητείας του, μάλλον θα τον έχουμε καταχωρήσει ως τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. που μίλησε πιο συχνά δημοσίως για μουσική από κάθε άλλον μέχρι στιγμής.

Και είναι αναντίρρητα μουσικόφιλος ο Μπαράκ Ομπάμα, μόνο που αισθανόμαστε ότι είναι στα νερά του όταν κάνει αναφορές στον Prince και στον Kendrick Lamar και το τελευταίο πράγμα που περιμένουμε είναι να μας μιλήσει για το ...φινλανδικό χέβι μέταλ!

Και όμως συνέβη, στο καλωσόρισμα που απηύθυνε στους ηγέτες της Δανίας, Σουηδίας, Νορβηγίας, Φινλανδίας και Ισλανδίας πριν από ένα επίσημο δείπνο στον Λευκό Οίκο. Στη σχετική του δηλαδή ομιλία, αναφερόμενος για τις «εξαγωγές» κάθε χώρας, μίλησε για τους Abba και τον Avicii και όταν έφτασε στη Φινλανδία έκανε λόγο για την ανθηρή μέταλ σκηνή της.

Όπως βέβαια καταλαβαίνετε, ο Μπαράκ Ομπάμα δεν ξημεροβραδιάζεται με το Tales From The Thousand Lakes των Amorphis στα ακουστικά του, αλλά έχει καλούς λογογράφους, οι οποίοι ενημερώνονται και «αλατοπιπερώνουν» ανάλογα τους λόγους του με κάτι τέτοια.

Και πάλι, όμως, παραμένει γεγονός: ο εν ενεργεία Πρόεδρος των Η.Π.Α. μίλησε για το φινλανδικό χέβι μέταλ.

{youtube}A-hgKCsPj30{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured