Αναστασία Τουρούτογλου

Σαρώνει σε εντυπώσεις η νέα Anohni περσόνα του γνωστού μας από τους Antony And The Johnsons, Antony Hegarty. Οι δηλώσεις του έχουν λοιπόν ειδικό βάρος αυτή την εποχή, πόσο μάλλον που οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στον πυρετό μίας ακόμα προεδρικής κούρσας.

Μιλώντας στο Uncut με αφορμή το ντεμπούτο του ως Anohni, ο Antony κλήθηκε να αποτιμήσει τη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα, έναν πρόεδρο που στήριξε πολύ ενεργά. Και δεν δίστασε να πει ότι τον απογοήτευσε κατάφωρα και σε όλους τους τομείς και ότι έχει πλέον μετανιώσει για την τόση δημόσια στήριξη που του παρείχε.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, δεν περίμενε ότι η Προεδρία Ομπάμα θα άφηνε τελικά άθικτο το Γκουαντάναμο, θα κωλυσιεργούσε τόσο θεαματικά στο επείγον θέμα της κλιματικής αλλαγής και θα συνδεόταν με τόσους βομβαρδισμούς από drone αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή.

Για τη νυν προεδρική κούρσα δεν αναφέρθηκε, σίγουρα όμως η «ατζέντα» που έθεσε θίγει πολλά ζητήματα τα οποία περιμένει μερίδα τουλάχιστον από όσους ψηφίζουν Δημοκρατικούς. Από την άλλη, στις επικείμενες εκλογές μάλλον οι περισσότεροι θα βάλουν πολύ νερό στο κρασί τους, αφού κύρια προτεραιότητα δείχνει πλέον να είναι «να μη βγει ο Ντόναλντ Τραμπ».

{youtube}Fi0q0O4V5Qs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured