Αναστασία Τουρούτογλου

17 Ιουνίου είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το άλμπουμ case/lang/veirs, καρπό της συνεργασίας μεταξύ K.D. Lang, Neko Case & Laura Veirs. Η οποία ξεκίνησε χρόνια πριν, από ένα e-mail που έστειλε η πρώτη στις άλλες δύο και μπόρεσε να καρποφορήσει όταν η Neko Case δέχτηκε να μεταβεί στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, την πατρίδα δηλαδή των Lang & Veirs, όπου και έγιναν οι ηχογραφήσεις, με παραγωγό τον Tucker Martine. 

Οι τρεις κυρίες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο κομμάτι ονόματι "Delirium", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Στην αρχή σκεφτόμασταν τι θα μπορούσαμε άραγε να γράψουμε, αφού δεν γνωρίζαμε προσωπικά η μία την άλλη», σχολίασε η Laura Veirs, μιλώντας για το τραγούδι. «Δεν το βρίσκαμε, κι έτσι πήγαμε να περπατήσουμε με την K.D. Είδαμε τότε ένα πυροτέχνημα, αρχίσαμε να κοιτάμε τα ονόματα που είχαν οι διάφοροι τύποι πυροτεχνημάτων, πέσαμε στο Delirium και συμφωνήσαμε ότι ήταν ωραίος τίτλος για κομμάτι. Μπήκε και η Neko μετά στην κουβέντα, ω, έχει έναν τρόπο να τα κάνει όλα σπουδαία».

{youtube}lbcvAsYMU1M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured