Αναστασία Τουρούτογλου

Στην εποχή μας, δεν θέλει και πολύ να βγει μια φήμη, με όσα βλέπουμε και διαβάζουμε στα social media. Στην Αμερική ας πούμε, μια φωτογραφία που πόσταρε η Courtney Love στο Instagram της, ήταν αρκετή για να ανάψει φωτιές και να κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν πρόκειται να δούμε μια επανένωση των Hole σύντομα.

Στη φωτογραφία, η Love ποζάρει με τις παλιές της συνοδοιπόρους Melissa Auf Der Maur και Patty Schemel γράφοντας απλά «With the girls, serving up a Hole lot of something».

Αυτό που έχει ιντριγκάρει πολλούς, είναι πως μπορεί από τη φωτογραφία να λείπει ο κιθαρίστας του γκρουπ Eric Erlandson, όπως η Courtney τον έχει ταγκάρει.

Το ενδιαφέρον για μια επανένωση των Hole είναι μεγάλο, ιδίως ανάμεσα σε όσους έζησαν τα 1990s και τα νοσταλγούν, ίσως όμως και σε νεότερες ηλικίες, που ψάχνουν τα αρχέτυπα σημερινών εναλλακτικών ηρώων. Ειδικά σε μια εποχή με περισσότερες γυναίκες μουσικούς και δημιουργούς στο pop/rock στερέωμα, που έχουν καλούς λόγους να βλέπουν τη Love και τα κορίτσια ως πρότυπα ενός φεμινιστικού rock 'n' roll.

{youtube}cH_rfGBwamc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured