Αναστασία Τουρούτογλου

Ο δίσκος ήταν βέβαια πολυαναμενόμενος και χωρίς το έξυπνο μάρκετινγκ των τελευταίων ημερών. Όμως, εν έτει 2016, ακόμα και ένα σχήμα της εμβέλειας των Radiohead έχει φαίνεται ανάγκη από το να ξαναγίνει επίκαιρο και να στρέψει πάνω του μια ευρύτερη προσοχή, αντί απλά για εκείνη την πολυάριθμων fans.

Το πράγμα λειτούργησε άψογα, το "Burn The Witch" άρεσε, οι συζητήσεις άναψαν και χθες το βράδυ ήρθε επιτέλους και το νέο άλμπουμ. Το όνομά του είναι Moon Shaped Pool και, όπως έχουμε ξαναγράψει, κυκλοφορεί για την ώρα μόνο ψηφιακά (από την ιστοσελίδα των Radiohead, αλλά και από τις πλατφόρμες iTunes, Apple Music και Tidal), με την 17η του Ιούνη να έχει οριστεί ως ημερομηνία της «κανονικής» έκδοσης από την XL Recordings.

amoonshapedpoolradiohead100000x100000-999.jpg

Η tracklist έχει ως εξής:

01 Burn the Witch
02 Daydreaming
03 Decks Dark
04 Desert Island Disk
05 Ful Stop
06 Glass Eyes
07 Identikit
08 The Numbers
09 Present Tense
10 Tinker Tailor Soldier Sailor Rich Man Poor Man Beggar Man Thief
11 True Love Waits

Στο μεταξύ, η νέα παγκόσμια περιοδεία των Radiohead ξεκινά στις 20 του μήνα, με την εμφάνισή τους στο Heineken Music Hall του Άμστερνταμ. Πολλοί όμως περιμένουν το φετινό Primavera Sound για να τους δουν -εκεί θα είμαστε κι εμείς άλλωστε, αφού στέλνουμε ανταποκριτή μας στο φεστιβάλ τον Μάνο Μπούρα.

{youtube}yI2oS2hoL0k{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured