Αναστασία Τουρούτογλου

Μπορεί να έχει περάσει 1,5 χρόνος από το τελευταίο τους άλμπουμ The Satanist (δες εδώ την κριτική του Στυλιανού Τζιρίτα), αλλά οι Behemoth επιμένουν να προμοτάρουν το υλικό του. Είναι άλλωστε ένας δίσκος που, αποδεδειγμένα, κέρδισε γι' αυτούς ακόμα περισσότερο κοινό, δικαιώνοντας τα λεγόμενα του Γιάννη Καγκελάρη περί «λαϊκού black metal» (δες εδώ την ανταπόκρισή του από την περσινή εμφάνιση του γκρουπ στο Fuzz).

Οι Πολωνοί λάνσαραν λοιπόν ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το "Ben Sahar" (δείτε το στον σύνδεσμο στο τέλος του κειμένου). Και οι fans πανηγυρίζουν ασφαλώς, αφού είναι γνωστό ότι οι Behemoth δίνουν μεγάλη βάση στο οπτικό υλικό που συνοδεύει τα τραγούδια τους, το οποίο συχνά ρίχνει ακόμα περισσότερο φως στο στιχουργικό τους περιεχόμενο.

Το "Ben Sahar" κινείται στα υψηλά στάνταρ στα οποία μας έχουν συνηθίσει, όντας ένα μικρού μήκους ασπρόμαυρο φιλμάκι με υποβλητικά σκοτεινό περιεχόμενο. Σε αυτό, ο Nergal απεικονίζεται ως μια περιπλανώμενη σε λόφους φιγούρα, οι δε πιο προσεκτικοί θα παρατηρήσουν ότι είναι ντυμένος με ένα στυλ που (τυχαία;) θυμίζει αρκετά τον Carl McCoy των Fields Of The Nephilim.

{youtube}7xbZMJGpc9I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured