Αναστασία Τουρούτογλου

Έντονη φημολογία είχε ξεσπάσει τελευταία στην Αμερική, ειδικά μετά τον θάνατο του Prince, ότι ο rock 'n' roll θρύλος των "Tutti Frutti", "Lucille" και "Long Tall Sally" ήταν στα τελευταία του. Τις είδαμε κατά καιρούς σε sites σαν το The Mercury News, αλλά προφανώς σε κάποιο σημείο έπεισαν και τον Bootsy Collins, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του Facebook πως ο Little Richard χρειάζεται πλέον την αγάπη και την κατανόησή μας.

Ο Little Richard είναι βεβαίως 83 και έχει 2 χρόνια να κάνει live εμφάνιση, έχοντας κατά τα φαινόμενα αποσυρθεί στο Νάσβιλ, όπου ζει σε μια σουίτα του εκεί ξενοδοχείου Hilton. Αλλά εξουσιοδότησε τον επί 30 χρόνια δικηγόρο του William Sobel να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δίνοντας ένα επίσημο τέλος στις φημολογίες.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Sobel στο Rolling Stone, όλα αυτά είναι αναληθή. Ο Little Richard είναι μια χαρά, απολαμβάνει την ημερήσια ρουτίνα του και ο λόγος που έχει αποσυρθεί για την ώρα είναι μια εγχείρηση που χρειάστηκε να κάνει στον γοφό του. Φέρεται μάλιστα ενοχλημένος από όσα κυκλοφορούν και λέει πως αρχική πηγή για όλα αυτά είναι ένα δημοσίευμα στο Facebook.

{youtube}2bqeSGpP9PI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured