Αναστασία Τουρούτογλου

Η θητεία του Joe Lynn Turner στους Rainbow, τους Deep Purple και στη μπάντα του Yngwie Malmsteen τον έχει κάνει οικεία, αν όχι αγαπητή, φιγούρα στους φίλους του hard rock -και είναι τραγουδιστής με κάμποσες συμπάθειες στην Ελλάδα.

Δεν προξενεί λοιπόν μεγάλη εντύπωση που διάλεξε να γυρίσει το νέο βιντεοκλίπ των Sunstorm για το τραγούδι "Edge Of Tomorrow" (δείτε το στον σύνδεσμο από κάτω) στα βουνά της Ηπείρου. Για την ακρίβεια, ο Turner βρέθηκε στο Φαράγγι του Βίκου και γύρισε ένα βίντεο υπό τις οδηγίες του Έλληνα σκηνοθέτη Μενέλαου Συκοβέλη, παρόμοιας θεματικής/αισθητικής με εκείνο του Γιώργου Γάκη για το "Μη Με Κοιτάς".

Ο Turner εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη φυσική ομορφιά των ορεινών όγκων της Ηπείρου και δήλωσε ότι το νέο τραγούδι των Sunstorm μιλάει για όσα γίνονται αυτή τη στιγμή στον κόσμο μας, οπότε το θεώρησε πολύ ταιριαστό να έρθει στην Ελλάδα για το βιντεοκλίπ, χρησιμοποιώντας τον μυθικό χρυσό αετό του Δία ως ένα σύμβολο «της ελευθερίας που θα έπρεπε να έχον οι άνθρωποι, αντί αυτής της σκλαβιάς στις δυνάμεις που κινούν τις γεωπολιτικές εξελίξεις».

{youtube}jn6gDAlXhqA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured