Αναστασία Τουρούτογλου

Το ολοκαίνουργιο "Lemonade" της Beyoncé είναι το απόλυτο trend των ημερών με πολλούς να κάνουν λόγο, μέσα στον ενθουσιασμό της φρέσκιας κυκλοφορίας,για τον καλύτερο δίσκο της καριέρας της και ίσως ακόμα τον καλύτερο δίσκο του 2016.

Όπως και να χει, πρόκειται σίγουρα για ένα πραγματικά γυναικείο άλμπουμ, το κλείσιμο του ματιού της βασίλισσας Bey στην απιστία του Jay Z, παρά το γεγονός ότι συνυπογράφουν στιχουργικά ένα κομμάτι, και πιθανόν ο τρόπος της να του την κάνει ...γυριστή για το κέρατο που της έριξε.

Και αρκεί ένα κομμάτι για να δημιουργηθεί παγκόσμιως πανικός αφού σε αυτό την ακούμε να τραγουδάει  “He only want me when I'm not on there / He better call Becky with the good hair”, με όλο τον κόσμο να αναζητά πια την "Becky" των στίχων.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του κομματιού το μπέρδεμα πήρε άλλη διάσταση αφού η σχεδιάστρια μόδας Rachel Roy ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με την προκλητική λεζάντα:  "Good hair don't care, but we will take good lighting, for selfies, or self truths, always. live in the light #nodramaqueens.", προκαλώντας χαμός ανάμεσα στους φανς που θεώρησαν ότι η μυστηριώδης γυναίκα που παραλίγο να διαλύσει τον γάμο του πιο διάσημου ζευγαρίου της παγκόσμιας δισκογραφίας είχε επιτέλους εντοπιστεί.

Εχθές το απόγευμα όμως, και με τις συζητήσεις γύρω από το όνομα της να έχουν ξεφύγει πια εντελώς, η Roy που είναι εδώ και αρκετά χρόνια στενή φίλη του Jay Z αρνήθηκε πως είναι αυτή η γυναίκα στην οποία αναφέρεται η Beyonce.

«Οι φήμες είναι αναληθείς. Δεν υπάρχει καμία βάση στην θεωρία ότι το τραγούδι αναφέρεται σε μένα προσωπικά,» δήλωσε η σχεδιάστρια, συμπληρώνοντας ότι για κάποιο λόγο οι haters της Beyonce έβγαλαν αυτά τα συμπεράσματα και στράφηκαν εναντίον της με αποτέλεσμα να δέχεται πια μέχρι και προσωπικές απειλές στα social media. «Ελπίζω ότι και τα παγκόσμια Μέσα θα δουν τελικά το θέμα ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κακό cyber bullying, και θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί του».

Σε πιο μουσικά νέα τώρα, το "Lemonade" είναι πλέον διαθέσιμο για download και μέσω iTunes, μετά την σύντομη αποκλειστικότητα του Tidal.

{youtube}BB5zLq1zcdo{/youtube}


 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured