Αναστασία Τουρούτογλου

Μπορεί ο Prince όλα αυτά τα χρόνια της πλούσια καριέρας του να υπήρξε ιδιαιτέρως σχολαστικός ως προς την εξασφάλιση των πνευματικών του δικαιωμάτων και της περιουσίας του, όμως δεν φρόντισε να είναι το ίδιο σχολαστικός και προσεκτικός ως προς το τι θα γινόντουσαν όλα αυτά που έφτιαξε μετά τον θάνατο του. Από την άλλη βέβαια προφανώς δεν περίμενε να «φύγει» έτσι ξαφνικά.

Πάντως αυτή τη στιγμή η αδελφή του Prince, Tyka Nelson, ισχυρίζεται ότι ο αδελφός της δεν άφησε πίσω του διαθήκη, σύμφωνα πάντα και με τα νομικά έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο στης Minnesota.

Στην αίτηση της η Nelson ζητά από την Πολιτεία να λάβει άμεση δράση σχετικά με την διευθέτηση των επαγγελματικών ζητημάτων του καλλιτέχνη, ενώ ζήτησε από τους δικαστές να ονομάσουν προσωρινό διαχειριστή της μεγάλης περιουσίας του τη νομική εταιρία Bremer Trust.

To ακριβές μέγεθος την περιουσίας του Prince δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μόνο τα μετρητά που είχε σε διάφορους λογαριασμούς αγγίζουν τα 27 εκατομμύρια δολάρια.

Εκτός από την Nelson, ο Prince έχει άλλα 5 ετεροθαλή αδέλφια, τα οποία επίσης διεκδικούν μαζί της μέρος των χρωμάτων του.

{youtube}EsRUAoUvP10{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured