Αναστασία Τουρούτογλου

Πάλι την ανακάτεψε την τράπουλα της μουσικής βιομηχανίας η Beyoncé, καταφέρνοντας να στρέψει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σε μια αναπάντεχη νέα κυκλοφορία.

Ο λόγος για το 6ο της άλμπουμ, Lemonade, που «προσγειώθηκε» ξαφνικά, προξενώντας κύματα ενθουσιασμού στο κοινό.

Όλα ξεκίνησαν αρχές Φεβρουαρίου με το νέο single "Formation", λιγο πριν το πολυαναμενόμενο στις Η.Π.Α. σόου της στο ημίχρονο του (δημοφιλέστατου, εκεί) Super Bowl. Και δεν ήταν ακόμα ένα νέο single, μα μια ηχηρή πολιτική δήλωση, με ευθείες αναφορές στους Μαύρους Πάνθηρες και στον Τυφώνα Κατρίνα. Κι ενώ η Αμερική συζητούσε το τραγούδι και το βίντεο, η Beyoncé ανακοίνωσε τη νέα της παγκόσμια περιοδεία, live στο Super Bowl. Είπατε κάτι για marketing;

Αρχές προηγούμενης εβδομάδας, έπειτα, η Beyoncé λάνσαρε δύο teasers στο Instagram: μας πληροφορούσε ότι έρχεται το Lemonade, αλλά δεν μας έλεγε τι είναι αυτό. Σημαντική μερίδα του μουσικού Τύπου, θεώρησε ότι έρχεται κάποιο βιντεοκλίπ φτιαγμένο σαν μικρό φιλμάκι, για κάποιο πιθανό δεύτερο single μετά το "Formation". Κι έτσι φάνηκε να έχουν τα πράγματα, από το trailer που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο HBO, προχθές το Σάββατο.

Έτσι, η απόλυτη ποπ σταρ του σήμερα μπόρεσε να πιάσει τον κόσμο στον ύπνο, απλά ανακοινώνοντας μέσα στην ίδια μέρα ότι το 6ο και γεμάτο ηχηρές συνεργασίες άλμπουμ της είχε μόλις προσγειωθεί στην πλατφόρμα Tidal του συζύγου Jay-Z.

Στο Lemonade περιέχεται και το "Formation", ενώ στις συνεργασίες βρίσκουμε τον Jack White, τον Kendrick Lamar, τον The Weeknd και τον James Blake.  

{youtube}LrCHz1gwzTo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured