Αναστασία Τουρούτογλου

To θεματάκι των Metallica με τις υπηρεσίες streaming και το free downloading το γνωρίζουμε - βασικά τι θεματάκι; Οι άνθρωποι ακούν «torrents» και παθαίνουν καρδιακό επεισόδιο.


Στο ίδιο πλαίσιο και το μάνατζερ τους, Peter Mensch, επιχείρησε σε πρόσφατη συνέντευξη του να εξηγήσει τα προβλήματα της μουσικής βιομηχανίας και επικέντρωσε το ζήτημα στην ίδρυση του YouTube. O μάνατζερ του γκρουπ τόνισε ότι τα μεγάλα προβλήματα ξεκίνησαν από τότε και συνεχίζονται μέχει σήμερα.

«Το YouTube είναι ο διάβολος. Κι αν κάποιος δεν κάνει κάτι γι αυτό, την έχουμε γαμήσει. Τέλος. Τελειώσαμε. Κάποιος να σβήσει τα φώτα, παρακαλώ. Γιατί είναι δύσκολο να πείσεις κάποιος να πληρώσει για κάτι που μπορεί να έχει και δωρεάν. Είναι ο νόμος του καταναλωτή νούμερο 101».


Ο Mensch να πούμε ότι δεν μανατζάρει μόνο τους Metallica, αλλά και τους Muse και τους Red Hot Chilli Peppers, ενώ δεν γνωρίζουμε μήπως είναι κι αυτός που είχε στείλει εκείνα τα εξώδικα στο tribute band των Metallica που έκαναν αφιέρωμα στο αγαπημένο τους συγκρότημα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured