Αναστασία Τουρούτογλου

Εσείς αν μπορούσατε να οργανώσετε το δικό σας, προσωπικό, φεστιβάλ, ποιούς καλλιτέχνες θα φέρνατε;


Σε αυτό το πλαίσιο ή αλλιώς στη λογική του Λουκιανού Κηλαήδονη που στο κομμάτι «Πάρτυ» του 1982 και στη φαντασία του κουβάλησε στο σπίτι του από τον Fellini μέχρι  τον Elvis Presley, oι διοργανωτές του Coachella ετοιμάζουν ένα ολοκαίνουργιο φεστιβάλ με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ροκ που δεν έχουν βρεθεί ποτέ μέχρι στιγμής μαζί σε μια σκηνή.


Σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times αλλά και του Billboard δεν πρόκειται απλώς για μία φήμη, αλλά το πρότζεκτ βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πληροφορίες θέλους τον Paul McCartney, τους Rolling Stones, τον Roger Waters, τον Bob Dylan, τους Who και το Νeil Young να μοιράζονται το ίδιο φεστιβάλ τον ερχόμενο Οκτώβριο.


Το φεστιβάλ θα γίνει στο Empire Polo Grounds στο Palm Springs στην Καλιφόρνια και θα κρατήσει τρείς μέρες, οπότε η δόξα κάπως θα ...μοιραστεί.
Σχετικά με τις τιμές και εισιτήρια φυσικά δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία, αλλά κάτι μας λέει ότι θα είναι τσιχτερά. Από την άλλη, ο μάνατζερ του Neil Young δηλώνει ήδη ενθουσιασμένος γιατί «κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί», ενώ και οι διοργανωτές τάζουν στο κοινό την μεγαλύτερη συναυλία που έγινε ποτέ στον πλανήτη...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured