Αναστασία Τουρούτογλου

Η Katy Perry μπορεί να ψευδοσκανδαλίζει τους πουριτανούς με τα κατά καιρούς καμώματά της, αλλά βαθιά μέσα της παραμένει κόρη πάστορα και το ενδιαφέρον της για χριστιανικά θέματα πρέπει να θεωρείται διαρκές.

Πρόσφατα λοιπόν αποφάσισε να αγοράσει ένα γυναικείο μοναστήρι και την έκταση 8 στρεμμάτων που του αναλογεί στο Los Feliz, τη λοφώδη, γραφική γειτονιά στο κεντρικό Λος Άντζελες. Το μοναστήρι άνηκε στο California Institute of the Sisters of the Most Holy and Immaculate Heart, οι μέρες της δόξας του όμως έχουν εδώ και καιρό παρέλθει.

Οι δύο εναπομείνασες καλόγριες, ωστόσο -οι αδερφές Rita Callanan και Catherine Rose- αγνόησαν την Perry και πούλησαν την έκταση στην τοπική επιχειρηματία Dana Hollister, για 10.000.000 δολάρια.

Η Katy Perry, όμως, δεν γύρισε και το άλλο μάγουλο, μα αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά. Στην υπόθεση μπλέχτηκε μάλιστα και ο αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες, καλώντας τις δύο καλόγριες να συναντηθούν με την Perry και να συζητήσουν, καθώς απ' ό,τι φαίνεται τα πράγματα ήταν πιο περίπλοκα από όσο εκείνες νόμιζαν, νομικά μιλώντας. Όμως η αδερφή Callanan έψαξε την Katy Perry στο Google και -ως καλή Χριστιανή- δεν ενθουσιάστηκε καθόλου (καθόλου όμως) με τα βιντεοκλίπ της.

Έτσι αγνόησαν την έκκληση και κατέληξαν στη δικαστική αίθουσα, όπου και έχασαν πανηγυρικά, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Δεν το βάζουν κάτω, όμως: ο δικηγόρος τους John Scholnick ήδη διαμήνυσε ότι πάει για έφεση.

{youtube}tAp9BKosZXs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured