Αναστασία Τουρούτογλου

Κι ενώ η επανένωση των Guns N' Roses είναι σίγουρα μία από τις πιο «καυτές» μουσικές εξελίξεις της φετινής χρονιάς, στους AC/DC όπως είπαμε και πριν λίγο καιρό έχει κάτσει αναποδιά.

Γιατί ο frontman τους Brian Johnson πρέπει αναγκαστικά να αποχωρίσει εν μέσω περιοδείας, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, αλλά το συγκρότημα αποφάσισε ότι η περιοδεία θα συνεχιστεί.
Έτσι λοιπόν ψάχνουν σαν τρελοί αντικαταστάτη με πιο επικρατέστερο όνομα αυτό του Axl Rose, ο οποίος λέγεται ότι εθεάθη και σε στούντιο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των AC/DC.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που βρήκαν το παραπάνω ενδεχόμενο άκρως ταιριαστό, αλλά ούτε και λίγοι εκείνοι που δεν θεωρούν ότι ο Axl κάνει για την συγκεκριμένη θέση. Ανάμεσα τους, λοιπόν, και ο Noel Gallagher - ναι, ο γνωστός, αυτός που έχει άποψη επί παντός επιστητού - ο οποίος δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι ο τραγουδιστής των Guns N' Roses πρέπει να πάρει το συγκεκριμένο ρίσκο.

Μάλιστα έχει και επιχείρημα: βρίσκει ότι δεν του ταιριάζει αυτό το τόσο ...hard rock περιτύλιγμα.

Όπως και να χει, και παρά το γεγονός ότι ο Axl όντως συναντήθηκε με τους AC/DC οι φήμες περί αντικατάστασης δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.

{youtube}Lo2qQmj0_h4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured