Αναστασία Τουρούτογλου

Δες μας τα λέει και πολύ ο Steven Tyler σχετικά με το μέλλον των Aerosmith, αποκαλύπτοντας εχθές ότι το συγκρότημα υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει του χρόνου την τελευταία και αποχαιρετιστήρια περιοδεία του.

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, o Tyler αναφέρθηκε στα προσωπικά επαγγελματικά του σχέδια (έχει προγραμματίσει solo εμφανίσεις για ολόκληρο το καλοκαίρι) και παρεμπιπτόντως έβαλε και τους Aerosmith στην συζήτηση. Ο frontman του συγκροτήματητος είπε, λοιπόν, από το πουθενά ότι το γκρουπ σκοπεύει να περιοδεύσει το 2017, αλλά ότι αυτή δεν θα είναι μία συνηθισμένη περιοδεία σαν τις υπόλοιπες...

«Μάλλον θα κάνουμε μία μεγάλη αποχαιρετιστήρια τουρνέ. Κοιτάξτε, σε όλο τον κόσμο υπάρχουν δύο συγκροτήματα που έχουν ακόμα τα αυθεντικά μέλη τους. Εμείς και οι Stones. Και είμαι ευγνόμων γι' αυτό. Οπότε ή θα κάνουμε μία τελευταία περιοδεία ή έναν δίσκο. Θα δούμε. Όπως και να χει είμαι ενθουσιασμένος».

Αυτή την περίοδο ο Tyler ασχολείται με τα προσωπικά του side projects, όσο ο κιθαρίστας του σχήματος, Joe Perry, δουλεύει μαζί με τον Alice Cooper και τον Johnny Deep για το συγκρότημα τους, τους Hollywood Vampires.

{youtube}zSmOvYzSeaQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured