Αναστασία Τουρούτογλου

Μία συναυλία tribute στον σπουδαίο σκηνοθέτη David Lynch, η οποία συζητήθηκε πολύ όταν έλαβε χώρα πέρυσι, πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα σε δίσκο.

Οι Flaming Lips, οι Duran Duran και η Karen O ήταν μόνο μερικοί από τους πολλούς καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή για να τιμήσουν τον σκηνοθέτη και μαζί τα 10 χρόνια λειτουργείας του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που φέρει το όνομα του, και τώρα τα όσα ακούστηκαν ζωντανά εκείνη την βραδιά θα τυπωθούν σε βινύλιο.

Το σόου είχε γίνει στο Ace Hotel του Λος Άντζελες, ενώ εκεί ήταν και ο Moby, οι Zola Jesus, ο Jim James των My Morning Jacket και η Lykke Li για να παίξουν τα πιο αναγνωρίσιμα κομμάτια από τις ταινίες του Lynch.

Ανάμεσα στις εκτελέσεις αυτή του main theme της τηλεοπτικής σειράς "Twin Peaks"όπως παίχτηκε από τον καλό φίλο και συνεργάτη του Lynch Angelo Badalamenti, η ερμηνεία της Lykke Li στο "Wicked Game", αλλά και του Donovan στο "Love Me Tender" του βασιλιά Elvis.

Το Ίδρυμα David Lynch ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια με σκοπό να βοηθήσει τραυματίες, κυρίως παιδιά που έχουν ανάγκη περίθαλψη, αλλά και βετεράνους πολέμου καθώς έχει κάνει σημαντικό έργο με τους άστεγους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

{youtube}C5D5o_K6A_g{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured