Αναστασία Τουρούτογλου

Τρία χρόνια πριν ο Axl Rose είχε σχολιάσει σχετικά με την πιθανότητα επανασύνδεσης των Guns N' Roses ότι «δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ σε αυτή τη ζωή».

Όμως οι πιο πεισματάρηδες διοργανωτές συναυλιών του κόσμου δεν το έβαλαν κάτω και - ως γνωστόν - τα εκατομμύρια, ειδικά όταν είναι και πολλά - έχουν μαγικές ικανότητας πειθούς. Κι έτσι ο Axl και ο Slash άφησαν, μετά από 2 και βάλε δεκαετίες που δεν είχαν ανταλλάξει λέξη, στην άκρη τις διαφορές τους και είπαν το «ναι»  σε reunion.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί 20 μεγάλοι σταθμοί του γκρουπ για το καλοκαίρι του 2016, ενώ ξέρουμε ήδη ότι η πρώτη μεγάλη εμφάνιση των Guns N' Roses θα πραγματοποιηθεί στο φετινό Coachella.

Kι όμως πριν από λίγες ημέρες οι οπαδοί τους είδαν μια περίεργη είδηση στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία, το γκρουπ θα έδινε μία μικρή συναυλία ανήμερα της Πρωταπριλιάς στο Troubadour του Λος Άντζελες. Φυσικά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σκέφτηκαν ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, καθώς και η τιμή του live ήταν αστεία (μόλις 7 δολάρια).

Υπήραν όμως και κάποιοι που πήγαν μέχρι εκεί, για καλό και για κακό. Και πράγματι οι Guns N' Roses εμφανίστηκαν ξανά στη σκηνή μαζί μετά από 23 ολόκληρα χρόνια μπροστά σε 500 περίπου πιστούς φανς τους. Παροξυσμός στα πλήθη...

{youtube}b5ZpB54Vaj8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured