Αναστασία Τουρούτογλου

Η ιστορία της Ke$ha με τον Dr Luke έχει πάρει πλέον κινηματογραφικές διαστάσεις με το δικαστήριο να αποφασίζει υπέρ του παραγωγού και της εταιρίας του, αναγκάζοντας την τραγουδίστρια να συνεχίσει την συνεργασία της μαζί τους.

Η Ke$ha όμως, που έχει πλέον στο πλευρό της την μισή μουσική βιομηχανία, συνεχίζει τη μάχη ελπίζοντας ότι στο τέλος θα δικαιωθεί. Τελευταία απόπειρα την επίσημη ανακοίνωση της μέσω Instagram, στην οποία αναφέρει ότι δέχθηκε πρόταση να λάβει ένα μεγάλο ποσό ως αποζημίωση, προκειμένου να πάρει πίσω τις κατηγορίες για βιασμό, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Από την ανακοίνωση δεν γίνεται σαφές ποιος ήταν εκείνος που της έκανε την συγκεκριμένη προσφορά, ενώ η Kesha την ίδια στιγμή ανακοίνωσε στους φανς της ότι μπορεί το δισκογραφικό της συμβόλαιο να είναι «σκλαβιά» για εκείνη, όμως έχει ήδη αρχίζει να δουλεύει πάνω σε καινούργια μουσική.

«Μου πρόσφεραν την ελευθερία μου αν δεχόμουν να πω ψέματα. Να βγω δηλαδή και να ζητήσω συγγνώμη δημόσια και να πω ότι δεν με βίασε ποτέ. Αυτά συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αλλά δεν πρόκειται να πάρει πίσω την αλήθεια. Προτιμώ να καταστραφεί η καριέρα μου από το να πω ψέματα για ένα τέρας ποτέ ξανά», ήταν ολόκληρο το ποστ της τραγουδίστριας.

{youtube}edP0L6LQzZE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured