Αναστασία Τουρούτογλου

Οι υποψήφιοι για το Προεδρικό αξίωμα των Η.Π.Α. έχουν χωθεί τόσο βαθιά στις προεκλογικές τους καμπάνιες που μέχρι και σε βιντεοκλίπ θα πρωταγωνίστουν στο τέλος για να κερδίσουν την ...αγάπη του κόσμου, παρέα με την ψήφο του.

Και μπορεί ο Donald Trump τα έχει καταφέρει να πλακωθεί με το μισό και βάλε starsystem, η Hillary Clinton, όμως, φαίνεται να έχει άριστες σχέσεις με τους πιο διάσημους σταρ αυτού του πλανήτη.

Εκτός από τον George Clooney και την Amal που είναι κολλητοί της και τρέχουν σαν τρελοί να την στηρίξουν, τώρα μαθαίνουμε ότι στον προεκλογικό αγώνα της Hillary εμπλέκεται και η  Beyoncé, η οποία στηρίζει έτσι κι αλλιώς Δημοκρατικό Κόμμα - είναι ξεκαθαρισμένα αυτά.

Σύμφωνα με τελευταία αμερικανικά δημοσιεύματα η υποψήφια Πρόεδρος των Η.Π.Α. επισκέφθηκε λοιπόν την  Beyoncé στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ, την περάσμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα τις 24 Μαρτίου.

Το γιατί παραμάνει ακόμα άγνωστο αν και υπάρχει μία φήμη ότι η Hillary μπορεί να κάνει μέχρι και πέρασμα από το συγκεκριμένο βιντεοκλίπ, ενώ μέσα σε όλα διέρευσε και η πληροφορία ότι η σύζυγος Jay Z ετοιμάζει δίσκο τον οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο.

Πάντως η αλληλοεκτίμηση (και το αλληλογλύψιμο) που πέφτει ανάμεσα στις δύο κυρίες είναι γνωστό της πάση: λίγο καιρό πριν η Hillary σε προεκλογική της ομιλία είπε ότι φιλοδοξεί να γίνει τόσο καλή Πρόεδρος όσο είναι η  Beyoncé performer...

{youtube}4m1EFMoRFvY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured