Αναστασία Τουρούτογλου

Μία δήλωση αρκεί για να πάθουν οι φανς των U2 ...ντελίριο. Ο κιθαρίστας του γκρουπ, ο Edge ή αλλιώς «ο άνθρωπος που δεν βγάζει ποτέ το σκουφάκι του», αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι το συγκρότημα έχει ήδη έτοιμα 50 τραγούδια για την επόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Ο Edge μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone είπε για ακόμα μία φορά αυτό που ήδη γνωρίζουμε, ότι δηλαδή οι U2 δουλεύουν εδώ και περίπου ενά χρόνο τον διάδοχο του "Songs Of Innocence". Aυτό που όμως δεν γνωρίζαμε είναι ότι ένα τόσο μεγάλο μέρος του υλικού είναι ήδη έτοιμο.

«Δεν υπονοώ ότι έχουμε τελειώσει τη δουλεια΄ή κάτι τέτοιο. Απλά υπάρχουν 50 κομμάτια τα οποία έχουμε δουλέψει και έχουμε επενδύσει χρόνο. Κάποια από αυτά είναι απλώς ακόμα σε μορφή ιδέας, αλλά έχουμε στα χέρια μας περίπου 20 για τα οποία είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Οπότε είμαστε σε καλό δρόμο.».

Πάντως παρά το γεγονός ότι ο Edge μας ξεσήκωσε με την παραπάνω δήλωση, μάς πήρε πίσω την χαρά σχετικά γρήγορα αφού συμπλήρωσε ότι ο δίσκος είναι ακόμα στην αρχή και δεν φάνηκε να υπόσχεται τίποτα πιο συγκεκριμένο σχετικά με το πότε θα τον ακούσουμε.


{youtube}iYVEik7Lvc4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured