Αναστασία Τουρούτογλου

 

Ο παραγωγός του Atlanta Radio 100.5, Jason Bailey, βγήκε εχθές στην εκπομπή του και αποκάλυψε ότι σύμφωνα με πολύ καλές, δικές του πηγές ο Axl Rose θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τελικά τον Βrian Johnson πίσω από το μικρόφωνο των AC/DC.

To συγκρότημα από την Αυστραλία που αυτή την περίοδο βρίσκεται εν μέσω περιοδείας αντιμετωπίζει πρόβλημα αφού ο frontman Brian Johnson εγκαταλείπει αναγκαστικά τα καθήκοντα του, ακολουθώντας την συμβουλή του γιατρού τους, ο οποίος τους ξεκαθάρισε πως αν συνεχίσει την περιοδεία υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσει οριστικά την ακοή του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα είπε στον αέρα ο Bailey τα πράγματα είναι ουσιαστικά κανονισμένα και το μόνο που μένει είναι να συναντηθεί σύντομα ο Axl με την υπόλοιπη ομάδα προκειμένου να συνεννοηθούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να φύγουν ολοι μαζί για τις 10 συναυλίες που απομένουν μέχρι την ολοκληρωση της περιοδείας.

Ο παραγωγός επικαλέστηκε πολύ έγκυρες πήγες, τις οποίες δεν ήθελε να αποκαλύψει, ενώ ισχύει ότι ο Axl Rose εθεάθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Aτλάντα των H.Π.Α. για πρόβες και φήμες θέλουν να μην ήταν πρόβες των ...Guns N' Rose.

{youtube}8SbUC-UaAxE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured