Αναστασία Τουρούτογλου

Στην περίφημη για τους κλασικούς της δίσκους Deutsche Grammophon θα βγάλει ο Rufus Wainwright το νέο του άλμπουμ, που θα λέγεται Take All My Loves και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου.

Όπως αποκάλυψε ο 42χρονος (πλέον) Αμερικανο-Καναδός τραγουδοποιός, το Take All My Loves θα είναι ένας φόρος τιμής στον Γουίλιαμ Σαίξπηρ για την 400ή επέτειο από τον θάνατό του. Και θα περιέχει 9 σονέτα του μεγάλου δραματουργού, στις ερμηνείες των οποίων αναμένεται να τον συνδράμουν διάφοροι ηθοποιοί και τραγουδιστές. Οι πρώτες πληροφορίες αποκάλυψαν τη Florence, τη Martha Wainwright, τη δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ (1997, 2010) Helena Bonham-Carter και τον William Shatner, αξέχαστο κάπτεν Κερκ στο παλιό Σταρ Τρεκ, που οι μουσικόφιλοι τιμούν ιδιαίτερα για τη διασκευή του στο "Common People" των Pulp.

Όπως διαβάζουμε στα σχετικά με την κυκλοφορία, η αρχική ιδέα για τον δίσκο προέκυψε το 2009, όταν ο σκηνοθέτης Robert Wilson ζήτησε από τον Rufus να συνθέσει μουσική για μία παραγωγή Σονέτων του Shakespeare, που θα ανέβαινε από το Berliner Ensemble. Η San Francisco Symphony συνεπώς ανέθεσε στον Rufus να ενορχηστρώσει 5 από τα σονέτα, τα οποία έκαναν πρεμιέρα το 2010.
 
«Για εμένα η ηχογράφηση αυτού του άλμπουμ ήταν ένα τέλειο πάντρεμα, της αγάπης μου για την κλασική μουσική με αυτήν για την ποπ μουσική», λέει ο Rufus. «Είναι κυριολεκτικά μια ιστορικά διασκεδαστική εμπειρία».
 
{youtube}CtVyl402W5s{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured