Αναστασία Τουρούτογλου

Μία περίεργη καταγγελία έκανε πριν από μία μέρα η Βρετανίδα τραγουδίστρια Kate Nash, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, όπου έγραψε πως το περασμένο βράδυ ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων μπήκε μέσα στο σπίτι της και την κακοποίηση σεξουαλικά.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι αποφάσισε να μοιραστεί το περιστατικό με όλο τον κόσμο προκειμένου να ενθαρρύνει τις γυναίκες που πιθανόν να έχουν βιώσει ή βιώσουν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά να μιλήσουν γι' αυτό που τους συνέβη και να μην το κρύψουν από τους πάντες από ντροπή.

«Μοιράζομαι μαζί σας τη συγκεκριμένη πληροφορίες γιατί πολλές φορές οι γυναίκες νομίζουν ότι πρέπει να μην μιλήσουν όταν πέσουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Φοβόμαστε να πούμε τι μας συνέβη για να μην γίνει φασαρία ή σκηνή. Επίσης οι περισσότερες γυναίκες που τελικά βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν κατηγορούνται στο τέλος ότι είναι ψεύτρες και ότι το έβγαλαν από το μυαλό τους,» έγραψε η Nash στο Instagram και συνέχισε λέγοντας ότι το να καταγγείλει μία γυναίκα δημόσια ένα τέτοιο περιστατικό θα βοηθήσει κι άλλες γυναίκες να αποφύγουν κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Σχετικά με το εν λόγω περιστατικό, η Nash ισχυρίζεται ότι ο άγνωστος άνδρας μπήκε παράνομα στο σπίτι και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά, ενώ εκείνη κρύφτηκε στο μπάνιο πάρα πολύ τρομαγμένη. Ωστόσο δεν διευκρίνησε τι έγινε στο τέλος της ιστορίας, ούτε αν ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Η Nash δημοσίευσε την καταγγελία της μαζί με μία αστεία φωτογραφία για να δείξει - σύμφωνα με δικά της λεγόμενα - ότι όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν πρέπει να παίρνεις τον τραγικό ρόλο του θύματος.

{youtube}ryH5cga0yUI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured