Αναστασία Τουρούτογλου

Της πήρε 7 ολόκληρα χρόνια για να πάει από το Disciple του 2008 στο Unbreakable του 2015, όλοι όμως πέρυσι μιλούσαν για την Janet Jackson (δες εδώ και την κριτική του Τάσου Μαγιόπουλου για το Unbreakable) και το κοινό της περίμενε έτσι με ανυπομονησία την παγκόσμια Unbreakable Τour, που είχε ανακοινωθεί με ...grande τρόπο.

Και μετά ξεκίνησαν οι ακυρώσεις. Λίγο καιρό νωρίτερα η Jackson ακύρωσε μέρος της ευρωπαϊκής περιοδείας της και συγκεκριμένα το κομμάτι που αφορούσε 4 σταθμούς στη Μεγάλη Βρετανία. Οι λόγοι της ακύρωσης έμειναν ασαφείς και η ίδια αργότερα όρισε νέες ημερομηνίες.

Τώρα το πρόγραμμα αναβάλλεται ξανά -επ' αόριστον αυτή τη φορά- αφού, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα της τραγουδίστριας, υπάρχουν «οργανωτικές δυσκολίες». Το θέμα είναι βέβαια πως είναι κάπως περίεργο να υπάρχουν τόσο σοβαρές «οργανωτικές δυσκολίες» σε 4 σταθμούς, λίγες μόλις ημέρες πριν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις.

Οι φήμες για σοβαρό πρόβλημα υγείας έχουν, όπως ήταν αναμενόμενο, επικρατήσει, δεδομένου και του γεγονότος ότι η Jackson ακύρωσε και πέρυσι μέρος της αμερικάνικης περιοδείας της, λόγω μιας επέμβασης στις φωνητικές της χορδές.

Η τραγουδίστρια επρόκειτο να εμφανιστεί στα τέλη Μαρτίου στο Mπέρμιγχαμ, στο Λονδίνο, στη Γλασκόβη και στο Μάντσεστερ.

{youtube}TfBL5HPS_jA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured