Αναστασία Τουρούτογλου

Τελικά η Bjork την ξεπέρασε την ερωτική απογοήτευση που την ώθησε να γράψει τα κομμάτια του Vulnicura και τώρα δείχνει πρόθυμη να επιστρέψει πιο γρήγορα από την προηγούμενη φορά στα δισκογραφικά πράγματα (4 χρόνια της είχε πάρει από το Biophilia στο Vulnicura).

Η τραγουδίστρια από την Ισλανδία αποκάλυψε ότι ήδη έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο νέο της άλμπουμ και μάλιστα δήλωσε ότι έχει ολοκληρώσει τα τρία πρώτα τραγούδια.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Bjork είπε «Έχω ξεκινήσει να γράφω την επόμενη δουλειά μου» αν και διευκρίνησε ότι δεν γνωρίζει από τώρα ποιό θα είναι ακριβώς το θέμα τoυ επόμενου άλμπουμ.

«Κάθε άλμπουμ είναι διαφορετικό για μένα. Δηλαδή, δεν ξέρω τι από τα δύο έρχεται πρώτο. Οι στίχο ή η μουσική. Σε αυτή την περίπτωση η μελωδίες ήρθαν πρώτες, αν και θα ακούσετε κάτι αρκετά αφαιρετικό.»

Μαζί με την Bjork στην συγκεκριμένη δουλειά είναι και ο παραγωγός Arca, με τον οποίο άλλωστε είχε συνεργαστεί και στο Vulnicura.

Σε άλλα νέα, η Bjork παρέα με τον Drake κάνουν ένα πέρασμα από τη νέα version του κομματιού του Kanye West Wolves. Κανονική επιστροφή στα ...εγκώσμια, λέμε.


{youtube}MWHpoJT3qK4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured