Αναστασία Τουρούτογλου

Πολλοί θεωρούν ότι αν δεν ήταν εκείνη οι Βeatles ίσως και να μην είχαν διαλυθεί το 1970. Άλλοι πάλι (οι λεγόμενοι «Λεννονάκηδες») υποστηρίζουν ότι από τη στιγμή που την ήθελε εκείνος, πρέπει να τη θέλουμε κι εμείς.

Όπου κι αν βρίσκεται η αλήθεια, το θέμα παραμένει: λίγες γυναίκες στον κόσμο της μουσικής έχουν προκαλέσει τόσες αμφιλεγόμενες αντιδράσεις όντας από τη μία οι απόλυτες μούσες και από την άλλη τα πιο μισητά πρόσωπα στη ζωή του λατρεμένου ειδώλου.

Τώρα η χήρα του John Lennon, η οποία πριν από λίγες μέρες μπήκε ξαφνικά στο νοσοκομείο, αποκαλύπτει ποιος είναι ο δίσκος των Βeatles που έχει αγαπήσει περισσότερο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, η Yoko Ono δήλωσε ότι το ξέρει πως πολλοί άνθρωποι θα την αντιπαθήσουν γι' αυτό, αλλά η ίδια προτιμάει το White Album από το Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Και ούτε λίγο ούτε πολύ ξεκαθάρισε ότι αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος από τα Σκαθάρια.

Βέβαια στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν θα ήθελε να παρεξηγηθεί και ότι λατρεύει το Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Εμείς από την άλλη αναρωτιόμαστε μήπως όλη αυτή η αδυναμία της στον Λευκό δίσκο των Beatles οφείλεται και λίγο στο γεγονός ότι βγήκε την εποχή που ...τούμπαρε τον Lennnon.

{youtube}BGLGzRXY5Bw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured