Αναστασία Τουρούτογλου

Ήταν μετά από μία συναυλία των Runaways το 1975 στο Λος Άντζελες, όταν, εκεί που η Lita Ford καθόταν ωραία και καλά στα καμαρίνια και απολάμβανε τις δάφνες της, ο θεός Robert Plant την πλησίασε για να της κάνει μία σοβαρή πρόταση συνεργασίας,

«Θα μπορούσες να παίξεις μπάσο, πιστεύεις;», ρώτησε ο Plant. «Για ποιον;», απάντησε με ερώτηση η Lita. «Για τους Led Zeppelin...», της είπε τότε εκείνος.

Αυτόν τον διάλογο ισχυρίζεται η κιθαρίστρια των Runaways ότι είχε με τον frontman των Led Zeppelin στην πρόσφατη αυτοβιογραφία της με τίτλο Living Like A Runaway (που μας έχει ξαναπασχολήσει εδώ) και τονίζει ότι ο τρόπος με τον οποίον της έγινε η πρόταση ήταν πέρα για πέρα σοβαρός.

Από την άλλη, βέβαια, συμπληρώνει ότι ο Plant ίσως και να ήταν πιωμένος ή ίσως απλά να της την έπεφτε...

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η Ford δεν είχε ξανά κανένα άλλο σχετικό νέο από τον Plant, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους ένα θεματάκι με τον John Paul Jones πρέπει όντως υπήρχε εκείνη την περίοδο, αφού ο μπασίστας των Zeppelin λίγο αργότερα είχε εγκαταλείψει το γκρουπ για μικρό χρονικό διάστημα. Άλλωστε δεν είναι ψέμα πως πάντα υπήρξε ο ...outsider.

{youtube}I6vNPkUNNkA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured