Αναστασία Τουρούτογλου

Όταν όλα τα κουτσομπολίστικα έντυπα και sites του πλανήτη ασχολούνται με το αν η Beyonce είναι ή όχι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, εκείνη δουλεύει κυριολεκτικά δίχως αύριο. Οπότε μάλλον δεν είναι...

Παραόλα αυτα το πραγματικό θέμα είναι πως η πιο πετυχημένη διασκεδάστρια αυτή τη στιγμή στον κόσμο κατάφερε μέσα σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο να προκαλέσει φρενίτιδα στην Αμερική, και στο λοιπό μουσικόφιλο σύμπαν, με τα απανωτά καλλιτεχνικά χτυπήματα της.

Αρχικά να πούμε ότι πριν από λίγες ημέρες το Tidal, η streaming υπηρεσία του συζύγου της Jay Z ανακοίνωσε ότι θα κάνει δωρεά ύψους ενάμιση εκατομμυρίων δολαρίων στην οργάνωση Black Lives Matter, η οποία έχει σαν στόχο την πλήρη εξάληψη της βίας ενάντια στους μαύρων κατοίκους της Αμερικής. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν σε μία φιλανθρωπική διοργάνωση στην οποία συμμετείχε και η Beyonce, η οποία τώρα επανέρχεται στο θέμα με την εμφάνιση της στο Super Bowl της περασμένης Κυριακής, ένα event που είδαν εκατομμύρια αμερικανοί από τις τηλεοράσεις τους.

Η Beyonce αφιέρωσε την εμφάνιση της σε σημαντικές μαύρες προσωπικότητες από το μακρινό και το κοντινό παρελθόν της Αμερικής και αναφέρθηκε στο τι σημαίνει να είσαι μαύρο στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2016. Την ίδια στιγμή, μόλις μία μέρα νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει το βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Formation", με έντονο πολιτικό περιεχόμενο. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Κι όλοι μιλούν λοιπόν για την Beyonce. Κι εκείνη το ξέρει και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να ανακοινώσει μέσα σε όλα μία νέα μεγάλη περιοδεία, με 40 σταθμούς, που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο από το Μαιάμι.

{youtube}LrCHz1gwzTo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured