Αναστασία Τουρούτογλου

Λέγαμε πριν από μερικές ημέρες ότι η Lady Gaga ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του Super Bowl για να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο της Αμερικής. Πράγμα που όντως έγινε εχθές το βράδυ (7 Φεβρουαρίου).

Τώρα όμως έχει μπροστά της ακόμα δύο εμφανίσεις, με πρώτη αυτή στα φετινά βραβεία Grammy που θα δοθούν στις 15 Φεβρουαρίου. H Gaga θα εμφανιστεί στην απονομή για να τιμήσει τον David Bowie μετά από επίσημη πρόσκληση των διοργανωτών.

Λίγες ημέρες αργότερα θα ανέβει και στην σκηνή των Όσκαρ, αφού στις 28 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί να τραγουδήσει ζωντανά και στην απονομή των χρυσών αγαλματιδίων.

Έτσι, λοιπόν, πρόκειται σύντομα να γίνει η πρώτη καλλιτέχνις στην ιστορία που καταφέρνει να εμφανιστεί και στα τρία σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα μέσα στην ίδια χρονιά.

Για την ιστορία να συμπληρώσουμε ότι η Gaga είχε προγραμματίσει να εμφανίστει στα Grammy για να την τιμήσει τον David Bowie για την συνολική προσφορά του στη μουσική πριν τον θάνατο του στις 10 Ιανουαρίου, αλλά η εμφάνιση αυτή επαναπροσαρμόστηκε μετά τα πολύ άσχημα νέα για τον διάσημο μουσικό.


{youtube}TfkWdqE8-1A{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured