Αναστασία Τουρούτογλου

Πολύ σύντομα, όπως είναι γνωστό ειδικά στον μουσικοδημοσιογραφικό κόσμο, οι Μ83 θα κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο, 5 ολόκληρα χρόνια μετά το Hurry Up, We're Dreaming του 2011. Το οποίο μπορεί να μην αγκαλιάστηκε από την indie κοινότητα με τη θέρμη που παλιότερα είχε δείξει για δουλειές σαν το Dead Cities, Red Seas & Lost Ghosts (ένα δυνατό σημείο αναφοράς), μα έφερε τον Anthony Gonzalez στο απόγειο της εμπορικής του αποδοχής: έχασε για λίγο το βρετανικό top-40 (μένοντας στο #44), μπήκε όμως με άνεση στο αμερικάνικο top-20 (#15).

Ωστόσο, η Morgan Kibby άφησε εσχάτως το γκρουπ για να επικεντρωθεί στο σόλο project της (White Sea), και οι Μ83 δεν μπόρεσαν να βρουν αντικαταστάτρια από τους γνωστούς σε τέτοιες περιπτώσεις διαύλους.

Έτσι, εμφανίστηκε μια αγγελία στην ιστοσελίδα τους, που δεν ζητάει και πολλά εδώ που τα λέμε: μια τραγουδίστρια ικανή να παίξει και πλήκτρα, που να διαθέτει διαβατήριο, λευκό ποινικό μητρώο και να μπορεί να παραβρεθεί στις πρόβες των Μ83 τον Μάρτιο, στο Λος Άντζελες. Η περιοδεία ξεκινάει τον Ιούνιο από το Civic Theatre της Νέας Ορλεάνης.

Να σημειωθεί ότι τη μέθοδο την έχει ξαναδοκιμάσει ο Gonzalez στο παρελθόν: έτσι ήρθε στη μπάντα ο Jordan Lawlor.

{youtube}Q5pv8fmiax8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured