Αναστασία Τουρούτογλου

Κάποτε έγραψαν μαζί μερικές από τις εμβληματικότες μουσικές της δεκαετίες του 80, όμως, όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν το ελάττωμα να μεταλλάσσονται με ταχύτητα φωτός. 

Ο Peter Hook όπως ξέρουμε δεν ανήκει στη σημερινή σύνθεση των New Order και τώρα κάνει αγωγή στην οποία ζητάει πολλά εκατομμύρια λίρες εναντίον των πρώην φίλων και συνεργατών του Bernard Sumner και Stephen και Gillian Morris. 

Σύμφωνα με τον Hook τα τωρινά μέλη των New Order εκμεταλλεύονται το όνομα του συγκροτήματος και του έχουν προκαλέσει χασούρα πολλών εκατομμυρίων λιρών. Γι αυτό και σκοπεύει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

Συγκεκριμένα ο θρυλικός πρώην μασίστας των New Order ισχυρίζεται πως με έναν πρόχειρο υπολογισμό έχει ήδη χάσει 2,3 εκατομμύρια λίρες εξαιτίας των μουσικών δραστηριοτήτων της πρώην παρέας του. Επιπλέον ο Hook κατηγορεί τους Summer και Μοrris ότι κινήθηκαν πίσω από την πλάτη του και τον κράτησαν στο σκοτάδι σχετικά με τα σχέδια τους. 

Μάλιστα ο συνήγορος του στην αρχική ακρόαση της υπόθεση έκανε και μία παρομοίωση της κατάστασης με τους Beatles λέγοντας: «Είναι σα να μαζευόντουσαν σε ένα σπίτι ο George Harrison και ο Ringo Starr σε ένα σπίτι μία Παρασκευή βράδυ και κανόνιζαν να κάνουν πράγματα χωρίς να ενημερώσουν τον Paul McCartney. Α, και παρεμπιπτόντως είχαν ξεχάσει να το πουν και στη Yoko Ono».

Από την άλλοι οι Summer και Morris ισχυρίζονται πως έχουν φερθεί άψογα στον Ηοok και πως έχουν φροντίσει να λάβει τα πνευματικά δικαιώματα που ορίζει ο νόμος στο ποσοστό που του αναλογούν.

{youtube}IBlxkdPPJ-c{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured