Αναστασία Τουρούτογλου

Μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά, φτιαγμένη σε μορφή ριάλιτι, ετοιμάζουν αυτό τον καιρό ο Snoop Dogg μαζί με τον Birdman, τον Jermaine Dupri αλλά και τον πρώην μάνατζερ του Jay-Z, Damon Dash. 

Το ριάλιτι σόου θα αποτελείται από 8 επεισόδια συνολικά και τα γυρίσματα πρόκειται να αρχίσουν από το Los Angeles τον ερχόμενο μήνα, εστιάζοντας στις ζωές των παραπάνω celebrities.

«Από την οικογένεια τους και την επαγγελματικά τους ζωή μέχρι τους έρωτες τους η σειρά θα είναι γεμάτη από δράμα, γέλια και φοβερές ατάκες». Τουλάχισον αυτά υπόσχεται το αμερικανικό κανάλι BET στους τηλεθεατές μέσα από την ανακοίνωση που διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του. 

Η σειρά, η ονομασία της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα πρεμιέρα στην μικρή οθόνη στα τέλη του 2016.

Να πούμε επίσης ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Snoop Dogg συμμετέχει σε ριάλιτι: είχε προηγηθεί από το 2007 έως το 2009 η εκπομπή "Snoop Dogg’s Father Hood" που εστίαζε σε οικογενειακές στιγμές από τη ζωή του διάσημου ράπερ.

{youtube}_CL6n0FJZpk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured