Αναστασία Τουρούτογλου

Ποιος θα το περίμενε ότι μέχρι και η Rihanna θα έπεφτε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς...

Κι όμως, η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε πρόσφατα ότι παρά την πολύ μεγάλη της επιτυχία το γεγονός ότι δεν είναι λευκή είναι ένα ζήτημα που προκύπτει συχνά στις επαγγελματικές τις συμφωνίες. 

Μιλώντας στους New York Times, η τραγουδίστρια μίλησε και για τα αυθαίρετα συμπεράσματα που βγάζουν πολύ συχνά οι άλλοι άνθρωποι με αφορμή το χρώμα της επιδερμίδας της. 

«Πρέπει συνέχεια να έχω κατά νου ότι οι άλλοι θα σε κρίνουν για το χρώμα του δέρματος σου, οι άνθρωποι είναι προγραμματισμένοι να σκέφτονται πως όταν βλέπεις ένα νέγρο με κουκούλα πρέπει να κρατήσεις την τσάντα σου λίγο πιο σφιχτά. Το έχω βιώσει κι εγώ σε προσωπικό επίπεδο, τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάζουν οι άλλοι για σένα μόνο και από λόγω του χρώματός σου».

H RiRi επίσης τόνισε πως ο ρατσισμός στη βιομηχανία του θεάματος «δεν σταματάει ποτέ» και πως η ίδια τον έχει συναντήσει κυρίως σε περιπτώσεις όπου προσπαθεί να κλείσει κάποιο επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Παρ'όλα αυτά, το κορίτσι από το Barbados δεν το βάζει κάτω: όπως είπε, η όλη κατάσταση την κάνει να θέλει με πείσμα να αποδείξει πόσο μεγάλο λάθος κάνουν όσοι πιστεύουν τέτοια πράγματα.

{youtube}uelHwf8o7_U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured