Αναστασία Τουρούτογλου

Όταν στη ζωή σου έχεις δοκιμάσει τα πάντα έρχεται μία στιγμή που αποφασίζεις να δοκιμάσεις και τον ρόλο του «καλό παιδιού» για να δεις πώς το κάνουν οι υπόλοιποι. 

Ο Justin Bieber μετά από 3-4 ολόκληρα χρόνια τα οποία πέρασε πηγαίνοντας από πάρτυ σε πάρτυ, από ποτήρι σε ποτήρι και από κρεβάτι σε κρεβάτι άρχισε  να βαριέται την έξαλλη ζωή, αγκάλιασε τον Χριστιανισμό, ζήτησε συγνώμη από τους γείτονες του επειδή τους πέταγε αυγά μέσα στο ξημέρωμα, στρώθηκε στη δουλειά και επανεκτίμησε τη σχέση του με την Selena Gomez. 

Αν και γενικά ο 21χρονος σταρ της ποπ αποφεύγει είναι η αλήθεια να μιλάει για το πρώην κορίτσι του σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του έκανε την διαφορά χαρακτηρίζοντας την Gomez ως «το καλύτερο κομμάτι της εφηβείας του». «Η σχέση μου με το πρώην κορίτσι μου, Selena Gomez, ήταν το καλύτερο κομμάτι της εφηβείας μου. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’αυτό, ας το αφήσουμε εκεί!», δήλωσε στο ραδιοφωνικό show της Νέας Ζηλανδίας, Mai Morning Crew.

Σε άλλη πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Complex αυτή τη φορά, o Βieber παρομοίασε τη σχέση του με τη Gomez με γάμο. Συγκατοίκησα με το κορίτσι μου, σε ηλικία 18 ετών. Ξεκίνησα τη ζωή μου μαζί της. Ήταν κάτι σαν γάμος. Το να ζεις με ένα κορίτσι σε αυτή την ηλικία, ήταν πολύ! Αλλά ήμασταν τόσο ερωτευμένοι . Τίποτα δεν μας ένοιαζε», είπε μεταξύ άλλων.

Έχει πέσει νοσταλγία κι όταν πέφτει (τόση) νοσταλγία η επανασύνδεση μάλλον είναι κοντά. 

{youtube}TmpI9aDgCJM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured