Αναστασία Τουρούτογλου

 

Ο Marc Anthony ποτέ δεν έγινε όνομα στην Ελλάδα, στις Η.Π.Α. όμως είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους άνδρες καλλιτέχνες από τη δεκαετία του 1990 κι έπειτα, με μια πολυπλατινένια δισκογραφική καριέρα, που του άνοιξε τις πόρτες ακόμα και για την ηθοποιία και για την τηλεόραση. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία, είναι αυτή τη στιγμή ο πιο μοσχοπουλημένος καλλιτέχνης της μουσικής salsa, από καταβολής δισκογραφίας.

Δεν υπήρχε καμία έκπληξη, επομένως, που οι δύο συναυλίες τις οποίες είχε προγραμματίσει στο Μαϊάμι αυτές τις μέρες είχαν από καιρό γίνει sold-oud. Ισπανόφωνης άλλωστε καταγωγής (οι γονείς του είναι από το Πουέρτο Ρίκο), ο 47χρονος Marco Antonio Muñiz έχει πάντα την προσοχή της κοινότητάς του, που ειδικά στο Μαϊάμι έχει έντονη παρουσία.

Έκπληξη όμως ήταν η γυναικεία φιγούρα που παρέστη μαζί του στο κέντρο της 360 μοιρών σκηνής της American Airline Arena, κατά την πρώτη μέρα: ήταν η Χίλαρι Κλίντον, ντυμένη στα γαλάζια, την οποία ο Anthony υποδέχτηκε πολύ θερμά. Άλλωστε δεν έχει κρύψει τη δυσφορία του για τον Donald Trump, κάτι που μάλλον τον κάνει υποστηρικτή των Δημοκρατικών –από την άλλη, και η Χίλαρι έχει κάθε λόγο να δείχνει κοντά στην ισπανόφωνη κοινότητα των Η.Π.Α., η οποία παραδοσιακά στηρίζει το κόμμα τις στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Αυτό πάντως που δεν ξέρουμε με απόλυτη βεβαιότητα, είναι η εντύπωση που σχηματίστηκε στο πλήθος. Ήταν βλέπετε τόσος ο θόρυβος που σηκώθηκε από τις χιλιάδες ιαχές, ώστε χάθηκε εντελώς η διάκριση μεταξύ επευφημίας και αποδοκιμασίας.

{youtube}YXnjy5YlDwk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured