Αναστασία Τουρούτογλου

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις Αμερικανικές Προεδρικές εκλογές που θα γίνουν του χρόνου, ο φοβερός και τρομερός Donald Trump, ο άνθρωπος που έχει καθαρή περιουσία πάνω από 4 δισεκατομμύρια δολάρια αλλά αν ψάξεις να βρεις μια σοβαρή φωτογραφία του στο ίντερνετ θα δυσκολευτείς, έκανε δηλώσεις σχετικά με το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον Kanye West στις εκλογές του 2020.

Ο Τrump δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone ότι ο West είναι «ένα πολύ διαφορετικό άτομο απ' ότι πιστεύει ο πολύς κόσμος. Είναι καλό παιδί και ελπίζω να τον έχω μια μέρα αντίπαλο». Bέβαια ο Trump ούτε λίγο ούτε πολύ είπε και ότι ο λόγος που συμπαθεί τόσο τον διάσημο ράπερ είναι το γεγονός ότι ο τελευταίος έχει πει πολύ καλά λόγια γι αυτόν στο παρελθόν. 

Και έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας «Παρακολούθησα τον λόγο του και σκέφτηκα ότι αυτό είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι ποιος του έδωσε την ιδέα».

Πάντως και ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου έκανε δήλωση σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα λέγοντας ότι ανυπομονούν να δουν το σλόγκαν της προεκλογικής του καμπάνιας.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured