Αναστασία Τουρούτογλου

Πανικός στον μουσικό κόσμο του ίντερνετ έχει συμβεί από την ώρα που η πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Hannibal έριξε αυλαία. Γιατί σε αυτό το πολυαναμενόμενο φινάλε ακούσαμε το τραγούδι  "Love Crime", το πρώτο νέο κομμάτι της Siouxsie Sioux μετά από 8 χρόνια. 

Η Siouxsie έγραψε το κομμάτι μαζί με τον συνθέτη της σειράς Brian Reitzel και πίσω από αυτό υπάρχει μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία όπως μαθαίνουμε από τον παραγωγό του Hannibal, Bryan Fuller. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του o Fyller αποκάλυψε ότι: «Ο Brian ήξερε ότι είμαι μεγάλος φαν της Siouxsie Sioux και ότι την έχω δει ζωντανά περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο μουσικό στην ζωή μου. Ξέραμε ότι της άρεσε η σειρά και την πλησιάσαμε για να δούμε αν ενδιαφερόταν να γράψει ένα τραγούδι. Γενικά, δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι νέο εδώ και 8 χρόνια και είπε ότι δεν είχε έμπνευση να γράψει τίποτα εδώ και καιρό αλλά το Hannibal την είχε εμπνεύσει και θα έγραφε ένα καινούργιο κομμάτι. Ήταν μια καταπληκτική τιμή. Της είπα ότι θα έπρεπε να είναι ένα ερωτικό κομμάτι για τον Will και τον Hannibal. Μας έφερε ένα υπέροχο θέμα που έμοιαζε σαν αυτά των ταινιών του Bond και απλά είπα ότι έπρεπε να πάει στο φινάλε. Ταίριαζε τέλεια.».

Μόνο που υπήρχε ένα μικρό...προβληματάκι: « Δεν είχαν μείνει καθόλου λεφτά από την παραγωγή και το στούντιο δεν είχε σκοπό να βάλει περισσότερα χρήματα στην σειρά από ότι είχε ξοδέψει ήδη. Πήγα στο NBC και στο Sky που ήταν τα κανάλια που μετέδιδαν την σειρά στην Αμερική και στην Βρετανία και τους είπα: ‘Ξέρω ότι η σειρά έχει ακυρωθεί και είναι απίθανο για έναν δημιουργό να γυρνάει και να σας ζητάει περισσότερα λεφτά για μια σειρά που δεν πρόκειται να σας φέρει περαιτέρω έσοδα αλλά είναι η Siouxsie Sioux και είναι μια μεγάλη τιμή και είναι το πρώτο της σινγκλ εδώ και 8 χρόνια’. Και οι δύο είπαν: ‘Ναι οπωσδήποτε, θα μοιράσουμε το ποσό στην μέση και θα το κάνουμε επειδή σε αγαπάμε, αγαπάμε την σειρά και λατρεύουμε την Siouxsie’». 

Σύμφωνα με τον Reitzel: «Η Siouxsie δεν είχε πατήσει το πόδι της στο στούντιο για 8 χρόνια και είπε ότι αυτό το κομμάτι ήταν το πρώτο που άκουσε και της έδωσε έμπνευση για να κάνει κάτι. Και τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται να γράψω μερικά νέα τραγούδια μαζί της. Έγραψα μερικά και δεν ήμαστε ακόμη σίγουροι πότε θα κυκλοφορήσουμε το συγκεκριμένο κομμάτι, λίγο ατυχία αλλά θα βγει σίγουρα. Θα βρούμε τρόπο να το κυκλοφορήσουμε, σύντομα».  

{youtube}QodPtK1tpXc{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured