Αναστασία Τουρούτογλου

 

Το πιο επιτυχημένο γερμανικό συγκρότημα της εποχής μας, οι Rammstein, είχαν δημιουργήσει τεράστιο σούσουρο το 2010, όταν ανακοίνωσαν μία εμφάνιση στο περίφημο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, τα εισιτήρια της οποίας εξαντλήθηκαν μέσα σε ...30 λεπτά! Ακόμα και αν σκεφτεί κανείς πως είχαν τότε να παίξουν 9 χρόνια στις Η.Π.Α., μιλάμε για το Madison Square Garden, που έχει χωρητικότητα 20.000 θέσεων.  

Οι Γερμανοί δείχνουν βέβαια να έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη, εδώ και αρκετό καιρό. Έχουν να βγάλουν δίσκο από το Liebe Ist Für Alle Da του 2009 (θυμηθείτε την κριτική μας, εδώ) και έχουν γενικά εξαφανιστεί μετά το πέρας της Made In Germany τουρνέ, το 2013 –μάλιστα φέτος το καλοκαίρι ο τραγουδιστής τους Till Lindemann κυκλοφόρησε και σόλο δίσκο (Skills In Pills).

Ωστόσο, ο Lindemann το είχε πει: οι Rammstein θα επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο. Και το εννοούσε. Λίγες μέρες πριν, έδωσαν λοιπόν στη δημοσιότητα ένα live απόσπασμα από το Madison Square Garden (δείτε το ακριβώς από κάτω), που καθώς φαίνεται θα αποτελέσει μέρος μιας DVD κυκλοφορίας με τίτλο In Amerika, η οποία αναμένεται να βγει στις 25 Σεπτέμβρη.

Οι αφοσιωμένοι fans, βέβαια, δεν έχουν πάψει να πιστεύουν πως στο DVD αυτό θα βρίσκεται και η ιστορική συναυλία τους στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης, τον Ιούλιο του 2001.

{youtube}6TR12QnOAzE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured