Αναστασία Τουρούτογλου

Μπορεί το Glastonbury να είναι το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του πλανήτη φαίνεται όμως ότι δεν καταφέρνει σε όλες τις περιπτώσεις να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά. Κι αυτό γιατί όπως από καιρό ξέραμε δεν ήταν καθόλου λίγοι αυτοί που δυσαρεστήθηκαν από την παρουσία του Kanye West στο φεστιβάλ και μάλιστα ως headliner.

Την περίοδο πριν την έναρξη του φεστιβάλ ακούσαμε διάφορα αλλά είχαμε πλέον θεωρήσει ότι και οι πιο φανατικοί haters το πήραν πλέον απόφαση. Να που τελικά όμως δεν ήταν καθόλου έτσι αφού φαίνεται ότι το πιο...καλό το κρατούσαν για το τέλος. Μια ομάδα λοιπόν από το κοινό του Glastonbury μπήκε στη διαδικασία να φτιάξει μία σημαία (τι σημαία δηλαδή, κανονικό πανό ήταν) η οποία έγραφε πάνω "Fuck Kanye West" και φυσικά την σήκωσαν ψηλά. Κι όλα καλά κι ωραία και ο κόσμος γέλασε μέχρι τη στιγμή που έπεσε προς τα κει το...άγρυπνο μάτι της Lily Allen. Και ποιος την είδε και δε την φοβήθηκε.

Η Lily τα πήρε στο κρανίο κυριολεκτικά και αφού ζήτησε να της φέρει κάποιος την σημαία στη σκηνή της έβαλε φωτιά. Ο εμπνευστής της σημαίας έδωσε και συνέντευξη στο NME (ευχόμαστε στο μέλλον να θυμάται ότι αυτά τα λιγοστά λεπτά δημοσιότητας τα χρωστάει στον Kaney) λέγοντας ότι στην αρχή το διασκέδασε πολύ αλλά ότι όταν είδε την Allen να βάζει φωτιά στην σημαία που ο ίδιος είχε φτιάξει νευρίασε πάρα πολύ: "Δεν με νοιάζει ποια είσαι. Δεν έχεις δικαίωμα να κλέβεις τα πράγματα μου και να τα καταστρέφεις". Είπε ο άνθρωπος που σκέφτηκε να κατασκευάσει κάτι τέτοιο, in the first place.

{youtube}snLkEp8l2ug{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured