Αναστασία Τουρούτογλου

O Gramatik επιστρέφει ως γνωστόν στα μέρη μας για μία συναυλία στον Βοτανικό την Παρασκευή 10 Ιουλίου και φαίνεται να αναγνωρίζει πάρα πολύ καλά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν είναι λίγοι οι ξένοι καλλιτέχνες που με δηλώσεις τους έχουν στηρίξει την Ελλάδα όλες αυτές τις ημέρες, απλώς ο Gramatik έχει την ευκαιρία να το αποδείξει και έμπρακτα. 

Όπως λοιπόν διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση από μεριάς των διοργανωτών: «Σε συνεργασία με το management και την διοργανώτρια εταιρία, ο Gramatik ζήτησε την μείωση των τιμών των εισιτηρίων, προσαρμόζοντας τις απαιτήσεις του, ώστε πλέον οι τιμές να διαμορφώνονται ως εξής : Προπώληση 10 ευρώ, Ταμείο 13 ευρώ.

Εμείς δεν έχουμε πάρα να τον ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη αυτή εκδήλωση αγάπης και συμπαράστασης στους Έλληνες fans του. Όποιοι από εσάς έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια των 15 ευρώ θα δικαιούνται με την επίδειξη τους και ένα ποτό από τα μπαρ του χώρου». Πώς να μην του χαίρει τόσο μεγάλης αγάπης μετά από το ελληνικό κοινό;

{youtube}lYKRPzOi1zI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured