Αναστασία Τουρούτογλου

Όταν μια συνεργασία πάει καλά συνήθως όλες οι πλευρές είναι ευχαριστημένες - τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει η μάχη του «ποιος από τους δυο είναι καλύτερος». Όταν όμως κάτι δεν τραβήξει πέφτει γκρίνια που δεν αντέχεται. 

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τις Britney Spears και Iggy Azalea οι οποίες κυκλοφόρησαν πρόσφατα το κομμάτι "Pretty Girls". Αλλιώς όμως τα περιμένανε και αλλιώς τους ήρθαν αφού το τραγούδι δεν κατάφερε καν να μπει στο Top 10 τόσο τον βρετανικών charts όσο και των αμερικάνικων. Κι εντάξει επειδή στα αμερικάνικα charts τα κομμάτια συνηθίζουν να μπαίνουν χαμηλά και να ανεβαίνουν στην πορεία τα κορίτσια περίμεναν από τον Μάιο μέχρι τώρα ελπίζοντας αλλά...τίποτα. Το τραγούδι τους κόλλησε στο νούμερο 29 και η γκρίνια ξεκίνησε. 

Την αρχή έκανε η Iggy Azalea η οποία κατηγόρησε ευθέως μέσω Twitter την Britney Spears για την αποτυχία λέγοντας ότι δεν βοήθησε καθόλου στην προώθηση. Μάλιστα η Azalea το χόντρυνε ακόμη περισσότερο προσθέτοντας ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να «γλύφει» την Britney προκειμένου να είναι φίλες. 

Από την άλλη, η Spears απάντησε άμεσα γυρνώντας τις κατηγορίες στην Azalea και υποστηρίζοντας πως αυτή είναι που ακύρωσε διάφορες ημερομηνίες στις κοινές τους εμφανίσεις.

{youtube}uV2uebhnqOw{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured