Αναστασία Τουρούτογλου

Η Καλιφόρνια βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη ξηρασία της ιστορίας της, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ρεπορτάζ που χρησιμοποιεί ως πηγή η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. 

Ως εκ τούτου, πολλοί κάτοικοι κλείνουν ή γκρεμίζουν τις πισίνες τους και αφήνουν τους κήπους τους να ξεραθούν, προκειμένου να γίνει η μεγαλύτερη δυνατή οικονομία σε νερό. Οι προειδοποιήσεις άλλωστε είναι τραγικές και ανησυχητικές, αφού η πολιτεία κινδυνεύει να στερέψει εντελώς από πόσιμο νερό το πρώτο εξάμηνο του 2016, αν δεν γίνει μια δραστική μεταστροφή.

Ορισμένοι όμως διάσημοι κάτοικοί της από το καλλιτεχνικό στερέωμα, δείχνουν να αδιαφορούν σκανδαλωδώς για το γίνεται γύρω τους, κλεισμένοι στις πολυτελείς τους επαύλεις. Αεροφωτογραφίες δείχνουν για παράδειγμα ότι οι κήποι στις βίλες του ζεύγους Kanye West & Kim Kardashian και σε αυτήν της Jennifer Lopez παραμένουν καταπράσινοι, παρά το μέγεθός τους –κάτι που σημαίνει μεγάλη σπατάλη σε νερό.

Αλλά η πιο οργισμένη αντίδραση στράφηκε κατά της Barbra Streisand, επειδή φαίνεται πως δοκίμασε να παίξει με τις ευαισθησίες του κόσμου. Ενώ δηλαδή εκπρόσωπός της δήλωσε στη New York Post νωρίτερα μες την άνοιξη ότι η δημοφιλής καλλιτέχνις μείωσε κατά 50% την κατανάλωση νερού στην έπαυλή της στο Μαλιμπού, πολύ πρόσφατες αεροφωτογραφίες δείχνουν τον τεράστιο κήπο της πράσινο και την πισίνα της γεμάτη. 

Μάλλον ξέχασε η Barbra ότι εν έτει 2015 σε βλέπουν και από τον ουρανό... 

{youtube}yhoie_4UQk0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured