Αναστασία Τουρούτογλου

 

Οι πάλαι ποτέ αγαπημένοι Σκωτσέζοι του indie κοινού δεν πατάνε καλά στα πόδια τους εδώ και κάποιον καιρό και με τα χρόνια έχει ξεθωριάσει (κάπως) ακόμα και η αίγλη εκείνου του πρώτου άλμπουμ, που παρέσυρε κόσμο και κοσμάκη στους ρυθμούς του "Take Me Out" μια δεκαετία πριν.

Οι Franz Ferdinand του Alex Kapranos παραμένουν ωστόσο δραστήριοι και βρίσκονται στην τελική ευθεία έκδοσης ενός καινούριου δίσκου, τον οποίον ετοιμάζουν με τους θρυλικούς Sparks –ψάξτε τους οπωσδήποτε οι νεώτεροι αν δεν τους γνωρίζετε, αξίζουν τον κόπο σας και με το παραπάνω. Η δουλειά θα λέγεται απλά FFS και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου. Μία εβδομάδα μετά, ξεκινάει και η κοινή περιοδεία των δύο σχημάτων από το Art School της Γλασκώβης, συναυλία σημειωτέον που είναι ήδη sold-out, μαζί με εκείνες που έπονται σε Εδιμβούργο, Παρίσι και Άμστερνταμ.

Στην Ελλάδα δύσκολα θα τους δούμε, αν και αρχές Σεπτέμβρη θα βρίσκονται Ιταλία και μεσολαβούν κάποιες μέρες πριν πάνε Κοπεγχάγη... Μέχρι τότε, δείτε τι σκαρώνουν βλέποντας το νέο βιντεοκλίπ που λάνσαραν ως promo, για το "Johnny Delusional". 

Εμάς πάντως μας άρεσε, θα το ακούσουμε λογικά και από το Avopolis Radio!  

{youtube}rCxLpte5loY{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured