Αναστασία Τουρούτογλου

Καιρό είχε να πάθει κρίση μεγαλείου. 

Την Παρασκευή το βράδυ όμως στα πλαίσια ενός Reddit AMA (Ask Me Anything) o Noel Gallagher φρόντισε να μας υπενθυμίσει ποιος είναι και κυρίως τι γνώμη έχει για τον εαυτό του.

Το πρώην μέλος των Oasis απαντώντας σε ερώτηση για το «πώς νιώθει όντας ένας από τους τελευταίους αυθεντικούς ροκ σταρ», ο Gallagher απάντησε το αμίμητο: «Είναι ωραίο να είσαι ένας από τους τελευταίους ροκ σταρ. Στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς είμαι». Mάλιστα. 

Σε σχετική ερώτηση για το αν μια μπάντα εν έτει 2015 μπορεί να φτάσει την επιτυχία των Oasis, ο Noel είπε: «Οι μέρες όπου μια ροκ μπάντα εξερράγη στην Βόρεια Αγγλία και συνεχίζει να ενώνει τόσους πολλούς ανθρώπους σε τόσες πολλές χώρες της υφηλίου.. οι πιθανότητες να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ, πολύ λίγες», προσθέτοντας «Ζούμε όμως σ’έναν κόσμο ελπίδας».

Επίσης, εξέφρασε την «αγωνία» του για τη μετάλλαξη του rock ‘n’ roll «σε κάτι που τώρα αναφέρεται ως ‘μοντέρνο rock’», καταλήγοντας φυσικά ότι «απλώς πιστεύω πως το πνεύμα και το όλο attitude που είχαμε τότε, σίγουρα είναι υπό εξαφάνιση».

Aπό την άλλη βέβαια είχε και μια στιγμή αυτογνωσίας χαρακτηρίζοντας τον τρίτο δίσκο των Οasis «σκατά» σχολιάζοντας ότι επιτρέπεται να το λέει αφού τον έγραψε εκείνος.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured