Αναστασία Τουρούτογλου

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Kurt Cobain, Μοntage of Heck, βγήκε στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες και εμείς - ανάμεσα σε διάφορα ακόμα - μάθαμε πώς μοιάζει η Courtney Love μετά τις πλαστικές, πόσο του μοιάζει η κόρη του και πως όταν κάτι κάνει πάλι "buzz" το σωστό management θα «ανακαλύψει» διάφορα πράγματα σχετιζόμενα με αυτό προκειμένου να το προωθήσει ακόμη περισσότερο.

Γι' αυτόν τον λόγο φαίνεται πως η χήρα του Κurt παρέα με τον σκηνοθέτη της ταινίας Brett Morgen ανακάλυψαν στα γυρίσματα του φιλμ σπάνιες ηχογραφήσεις του Cobain στο σπίτι του οι οποίες μέχρι στιγμές δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον Morgen, οι οπαδοί του θα μπορέσουν να ακούσουν σύντομα την μουσική που δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στο φιλμ.   Σε μια συνέντευξη του, αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχέδια να κυκλοφορήσει ένα σόλο άλμπουμ του με αυτές τις ηχογραφήσεις, μέσα στο καλοκαίρι. 

Ο σκηνοθέτης είπε συγκεκριμένα: «Το άλμπουμ με τις σπιτικές ηχογραφήσεις του θα είναι σαν να κάνεις παρέα με τον Kurt Cobain μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στην Ολύμπια, της Ουάσιγκτον όταν χαζολογάει. Θα είναι μια έκπληξη για τον κόσμο. Για να γίνει όμως ξεκάθαρο, δεν είναι ακόμη ένα άλμπουμ των Nirvan, είναι απλά ο Kurt και θα τον ακούσετε να κάνει πράγματα που δεν θα περιμένατε ποτέ από αυτόν».   Έχει βγει στην δημοσιότητα ήδη,  η διασκευή του στους Beatles στο κομμάτι "And I Love Her," και υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που τον ήθελαν να δουλεύει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο λίγο πριν πεθάνει.  

Να καθαρίζεις πιο συχνά βρε συ Courtney αν είναι να ανακαλύπτεις τέτοια πράγματα, που ξέρεις μπορεί να έχει κρύψει πουθενά κι άλλα...

{youtube}AhcttcXcRYY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured