Στυλιανός Τζιρίτας

Καλά λόγια και ντόμπρα είχε να πει για διάφορους με τους οποίους έχει συνεργαστεί/γνωριστεί η Joan Wasser και όταν μέσα σε αυτούς συγκαταλέγονται ονόματα όπως Lou Reed, Antony and the Johnsons και Elton John οι κουβέντες της αποκτούν περίσσιο ενδιαφέρον.

Με τον Antony έχουν φυσικά μοιραστεί όπως λέει όχι μόνο τουρνέ και ηχογραφήσεις αλλά και δεκάδες ώρες συζήτησης. «Δεν είναι μόνο ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης αλλά και ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα σου σε δύσκολες στιγμές». Από τον Antony γνώρισε και τον Lou Reed που όπως λέει χαρακτηριστικά «…είναι ο ήρωας μου αλλά είναι πολύ εντάξει άνθρωπος. Δεν ανεβαίνει σε κάποιο βάθρο καθημερινά και περιμένει να τον προσκυνούν όλοι οι μεταγενέστεροι του. Γι αυτό και έχουμε γίνει φίλοι…».
Όσο για τον Elton John ομολογεί ότι όταν τον γνώρισε δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη από το δέος μπροστά στη διαχρονική περσόνα του Εγγλέζου «…είναι όμως τόσο γενναιόδωρος συναισθηματικά που σε ξεκλειδώνει. Δεν πέρασε πολύ ώρα και ήμουν τελείως χαλαρή απέναντι του. Σου μεταδίδει τη σκέψη ότι είναι άλλος ένας άνθρωπος που σηκώνεται κάθε μέρα και έχει να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα…»

{youtube width="480" height="300"}qMCQJ11aotg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured