Στυλιανός Τζιρίτας

Η αφορμή στα αγγλικά μουσικά ΜΜΕ δόθηκε όταν ο Ian Brown και ο κιθαρίστας John Squire ξαναβρέθηκαν 15 χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση με τον μπασίστα της μπάντα Mani για να παραστούν στην κηδεία της μητέρας του τελευταίου λίγες μέρες πριν.
Ουσιαστικά η ευθύνη ανήκει στην εφημερίδα Sun που δημοσίευσε  ένα σχετικό άρθρο για να λάβει λίγες μέρες μετά την εξής οργισμένη απάντηση από τον Mani μέσω του NME: «Είμαι αηδιασμένος από το ότι ο προσωπικός μου θρήνος διαταράχθηκε από τέτοιες ανοησίες και υστερικές ιστορίες», για να προσθέσει αμέσως μετά «Δυο παλιοί φίλοι οι οποίοι συναντιούνται μετά από τόσα χρόνια για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μητέρα μου που γνώριζαν τόσο καλά, δεν αποτελεί στα σίγουρα επανασύνδεση των Stone Roses. Γι αυτό παρακαλώ αυτούς τους κυρίους που γράφουν αυτά τα πράγματα να πάνε να γαμηθούνε και να αφήσουν το θέμα ως έχει. Δεν είναι αλήθεια και δε συμβαίνει». 
Δύο χρόνια πριν ο John Squire, ο οποίος είναι εικαστικός τα τελευταία έτη, σε σχετική ερώτηση περί ανασυγκρότησης της μπάντας είχε απαντήσει χαρακτηριστικά  "Δεν έχω καμία διάθεση μέχρι στιγμής να συλήσω τον τάφο της μπάντας»


{youtube width="480" height="300"}4D2qcbu26gs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured