Η ημέρα ξημερώνει διαφορετικά για τον Moby στις 9 Μαΐου που είναι η επίσημη κυκλοφορία του καινούργιου του single. Το Day έρχεται να μας προϊδεάσει για την κυκλοφορία του επικείμενο album του Destroyed που θα εκδοθεί από το δικό του label την Little Idiot στις 16 του ίδιου μήνα.

Το τραγούδι είναι ήδη διαθέσιμο από τις 2 Απριλίου στο iTunes ενώ στις 9 Μαΐου   θα διατεθεί μέσω του συγκεκριμένου φορέα και ένα πλήθος από remixes από ονόματα όπως Lifelike, Basto, Gesaffelstein, Eddie Thoneick και Funkerman.

Όπως λέει ο ίδιος ο Moby, το Day γράφτηκε ξημερώματα μιας μέρας σε ένα πανέμορφο (όπως το χαρακτηρίζει) ξενοδοχείο της Ισπανίας και μετά από παρατεταμένη αϋπνία του. Το έγραψε πρώτα στην ακουστική κιθάρα και έπειτα στο προσωπικό του studio το κατέγραψε με κάποια παλαιάς τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του είναι απευθείας εμπνευσμένο από τις παραγωγές δυο κορυφαίων ινδαλμάτων του. Του Brian Eno και του David Bowie.


O Moby, σταθερός στη σχέση του με το ελληνικό κοινό, θα εμφανιστεί στο φετινό Ejekt Festival. Μετά την Amy Winehouse που ανακοινώθηκε ήδη, ο Moby θα δώσει στις 22 Ιουνίου τη δική του συναυλία στο πλαίσιο του Ejekt Festival της Αθήνας και στις 23 στο θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης.


{youtube width="480" height="300"}E7_lGr04A68{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured